Vi2 Hundcenter – Valp, Grund & Vardagslydnad

Vi2 Hundcenters valp & vardagslydnad vänder sig till såväl dig som har fått en ny familjemedlem som dig som vill utveckla ditt samarbete med din hund där ni båda kommer att lära er mer om varann och få en utökad och gemensam glädje tillsammans…

Vårt utbud av kurser i Valp, Grund & Vardagslydnad

Ni finner aktuella kurser längre ned på sidan.

Vi2 Hundcenter - ValpkursValpkurs

För valpar som är 2 månader eller äldre. Vi jobbar för att du och din hund skall ha kul tillsammans, för det är då man bygger kontakt och samarbete vilket är grunden till all träning!
Du kommer att få träna bland annat följsamhet, inkallning, sitt kvar, ligg kvar och kontakt vilket en bra grund för att komma dit man vill med sin hund! Kursen omfattar 6 tillfällen samt ett teoripass utan hund.
På teorin går vi igenom hundens språk, aggression, hundens hälsa samt ledarskap mm. Förkunskaper: Inga

Vi2 Hundcenter - GrundkursVardagslydnad 1

En kurs för dig som gått valpkursen och vill ha en hund som fungerar i vardagen.

På denna kurs lägger vi till en hel del moment och ser till att det blir stadga i såväl nya som gamla övningar. En bra vardagslydnad helt enkelt.

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Valpkurs

Vi2 Hundcenter - VardagslydnadVardagslydnad 2

En kurs för dig som gått Vardagslydnad 1 och vill ha en hund som fungerar ännu bättre i vardagen.

På denna kurs lägger vi till en hel del moment och ser till att det blir stadga i såväl nya som gamla övningar. En bra vardagslydnad helt enkelt. All inlärning av övningarna görs på ett lustfyllt och roligt sätt.

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Vardagslydnad 1

 

Vi2 Hundcenter - GrundfärdigheterGrundfärdigheter 1

Kursen för dig som vill jobba med Rallylydnad, Lydnad eller bara gillar precision. I kursen går vi igenom alla de grundfärdigheter hunden behöver för att ha en bra grund då du börjar med Rallylydnad eller Lydnad. Självklart passar kursen även för er som redan befinner er på tävlingsbanorna och vill få allt finlir på plats. På kursen jobbar vi med fotgående, positioner, bakdelskontroll, ingångar, ordförståelse, kontaktövningar och vi kommer också gå igenom utfasning av belöning, externbelöning och fördelarna och tekniken med baklängeskedjning. Kursen omfattar 6 tillfällen.

Förkunskaper: Valpkurs eller Grundkurs

Grundfärdigheter 2

Kursen för dig som Gått grundfärdigheter 1 och Bakdelskontrollen mm funderar som den ska.
siktar du på högre klasserna i Rallylydnad, Lydnad eller bara gillar precision så är detta kursen för dig!
I kursen går vi igenom alla de grundfärdigheter hunden behöver för att ha en bra grund då du gå vidare med Rallylydnad eller Lydnad. Självklart passar kursen även för er som redan befinner er på tävlingsbanorna och vill få allt finlir på plats. På kursen jobbar vi med attityd i fotgåendet, förberedande, bakdelskontroll, ingångar, backa, rygga, spegla mm Kursen omfattar 6 tillfällen.

Förkunskaper: Grundfärdigheter 1, Bakdelskontrollen måste funka.

Grundfärdigheter 3

Kursen för dig som inte kan få nog…..och som älskar precision. I kursen går vi igenom flera nya grundfärdigheter och bygger vidare och försvårar dom vi redan har börjat med. . Självklart passar kursen även för er som redan befinner er på tävlingsbanorna och vill få allt finlir på plats. På kursen jobbar vi med: Apportering, bärande, bakdelskontroll, fotgående, backa i vinkel, rygga, speglingar  mm. Kursen omfattar 6 tillfällen.

Förkunskaper: Grundfärdigheter 2 och ryggningen måste fungera 

Individuell träning i gruppIndividuell träning i grupp

Detta är kursen där du arbetar helt självständigt med just det du behöver jobba med, tex följsamhet, stadga eller ett specifikt moment i rally, lydnad eller till vardags.

Vi fokuserar på det du väljer att jobba med och på din nivå. Du planerar själv vad du ska träna på vid varje tillfälle. Delad privatträning i grupp. All inlärning görs på ett lustfyllt och roligt sätt.

Kursen omfattar 6 tillfällen.

Förkunskaper: Inga

Aktuella kurser i Valp, Grund & Vardagslydnad

Kurserna finns tillgängliga i mån av tillgängliga platser där ni nedan finner aktuella kurser samt för varje kurs, kvarvarande lediga platser.

Integritetsinställningscenter