Vi2 Hundcenter – Lydnad

Vårt utbud av kurser i Lydnad

Ni finner aktuella kurser längre ned på sidan.

GrundfärdigheterVi2 Hundcenter - Grundfärdigheter

Kursen för dig som vill jobba med Rallylydnad, Lydnad eller bara gillar precision.

I kursen går vi igenom alla de grundfärdigheter hunden behöver för att ha en bra grund då du börjar med Rallylydnad eller Lydnad. Självklart passar kursen även för er som redan befinner er på tävlingsbanorna och vill få allt finlir på plats.

På kursen jobbar vi med fotgående, positioner, bakdelskontroll, ingångar, ordförståelse, kontaktövningar och vi kommer också gå igenom utfasning av belöning, externbelöning och fördelarna och tekniken med baklängeskedjning.

Kursen omfattar 6 tillfällen.

Förkunskaper: Valpkurs

StartklassVi2 Hundcenter - Startklass

Här går vi igenom lydnadsmomenten för startklass och hur du ska träna för att nå bästa resultat. Vi utgår från era tidigare kunskaper och bygger kursen individuellt utifrån era behov.

  • Lydnadsmomenten
  • Tävlingspsykologi
  • Sätta mål, delmål och utvärdera
  • Regler, klasser och titlar

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Grundfärdigheter är en fördel men inget krav.

 

Vi2 Hundcenter - Lydnadsklass 1Lydnadsklass 1

Här går vi igenom lydnadsmomenten för Lydnadsklass 1 och hur du ska träna för att nå bästa resultat. Vi utgår från era tidigare kunskaper och bygger kursen individuellt utifrån era behov.

  • Lydnadsmomenten
  • Tävlingspsykologi
  • Sätta mål, delmål och utvärdera
  • Regler, klasser och titlar

Förkunskaper: Startklass

Vi2 Hundcenter - Individuell träning i gruppIndividuell träning i grupp

Detta är kursen där du arbetar helt självständigt med just det du behöver jobba med, tex följsamhet, stadga eller ett specifikt moment i rally, lydnad eller till vardags.

Vi fokuserar på det du väljer att jobba med och på din nivå. Du planerar själv vad du ska träna på vid varje tillfälle. Delad privatträning i grupp. All inlärning görs på ett lustfyllt och roligt sätt.

Kursen omfattar 6 tillfällen.

Förkunskaper: Inga

 

Aktuella kurser i Lydnad

Kurserna finns tillgängliga i mån av tillgängliga platser där ni nedan finner aktuella kurser samt för varje kurs, kvarvarande lediga platser.