Vi2 Hundcenter – Klicker

Sedan början av 90-talet har klickerträningen blivit allt mer populär. Klicker är en metod som tidigare mest användes vid delfinträning. Klickerträningen kan alltså inte ses som någon ny uppfinning då detta inlärningssätt varit känt sedan 30-talet.

Det finns egentligen inga gränser för vad du kan lära din hund med hjälp av en klicker. Det första du måste göra är att lära hunden att ”klick” betyder att det kommer en belöning. Ett klick kommer för hunden sedan betyda att just i det ögonblicket som du klickar gör den rätt och belöningen är på väg. Det är inte alls lika effektivt att använda rösten då vi på rösten kan ha olika tonlägen medan ett klick alltid låter likadant.

Vårt utbud av kurser i Klicker

Ni finner aktuella kurser längre ned på sidan.

Klicker 1Vi2 Hundcenter - Klicker 1

Här får du en introduktion i klickerträning. Kursen för dig som vill jobba med de fantastiska redskapet klicker.

Kursen omfattar grundläggande klickerträning, kontaktövningar och grundövningar för att få en klickerklok hund.
Lär dig strukturera din träning med hjälp av kriterieplaner och logg samt förande av träningsdagbok, allt för att snabbt komma framåt i träningen.

Kursen utgörs av 6 tillfällen.

Förkunskaper: Inga

Vi2 Hundcenter - Klicker 2Klicker 2

Kursen för dig som vill fortsätta din utveckling med de fantastiska redskapet klicker.
Kursen för den klickerkloka hunden, här fokuserar vi på targetträning.
Kursen omfattar kontaktövningar, följsamhet och targetövningar.

Lär dig strukturera din träning med hjälp av kriterieplaner och logg samt förande av träningsdagbok, allt för att snabbt komma framåt i träningen. All inlärning av övningarna görs på ett lustfyllt och roligt sätt.

Kursen utgörs av 6 tillfällen.

Förkunskaper: Klicker 1

 

Vi2 Hundcenter - Klicker 3Klicker 3

Kursen för dig som vill fortsätta din utveckling med de fantastiska redskapet klicker.

Klicker 3 är kursen för den klickerkloka hunden, här fokuserar vi på beteendekedjor. Du kommer utveckla både dig och din hund så ni kan nå oanade nivåer med hjälp av klickerträning.

Lära dig strukturera din träning med hjälp av kriterieplaner och logg samt förande av  träningsdagbok, allt för att snabbt komma framåt i träningen. All inlärning av övningarna görs på ett lustfyllt och roligt sätt.

Kursen utgörs av 6 tillfällen.

Förkunskaper: Klicker 2

Aktuella kurser i Klicker

Kurserna finns tillgängliga i mån av tillgängliga platser där ni nedan finner aktuella kurser samt för varje kurs, kvarvarande lediga platser.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.