Vi2 Hundcenter – Hoopers

Hoopers är en aktivitet för alla hundar! Alla hundar mår bra av att få arbeta med kropp och knopp. Hoppers kommer ursprungligen från USA. Sporten är fortfarande är relativt ung i Europa, men får ganska fort fler och fler utövare. Målet  med Hoopers är att klara av en bana bestående av hoops (bågar), tunnlar, staket och tunnor utan fel. Samarbete mellan förare och hund, då hunden ska dirigeras och arbeta långt i från sin ägare och stor skicklighet är de viktigaste grunden för Hoopers.

Vårt utbud av kurser i Hoopers

Ni finner aktuella kurser längre ned på sidan.

Hoopers 1

I Hoopers 1 lär vi hunden att känna igen och kunna ta samtliga hinder. Vi börjar även arbeta med kombinationer, slingor och distansarbete. Kursen avslutas med bana.

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Valpkurs

Hoopers 2

I Hoopers 2 arbeta vi med kombinationer, slingor och jobbar mycket på distansarbete i kombinationer. För att på ett bra sätt kunna tävla i Startklass, Kursen avslutas med bana.

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Hoppers 1

Hoopers 3

I Hoopers 3 arbeta vi med avancerade kombinationer, slingor och jobbar mycket på distansarbete i kombinationer. För att på ett bra sätt kunna tävla i Klass 1,
Kursen avslutas med bana.

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Hoopers  2

Hoopers 4

I Hoopers 4 arbeta vi med avancerade kombinationer, slingor och jobbar mycket på distansarbete i kombinationer. För att på ett bra sätt kunna tävla i Klass 2 & 3,
Kursen avslutas med bana.

Kursen omfattar 6 tillfällen

Förkunskaper: Hoopers  3

Aktuella kurser i Hoopers

Kurserna finns tillgängliga i mån av tillgängliga platser där ni nedan finner aktuella kurser samt för varje kurs, kvarvarande lediga platser.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.