Inomhussök

300,00 kr
Inkl. moms

Inomhussök är en organiserad och positiv form av personsök där hunden får jobba både fysiskt och mentalt.

Loftet är genomtänkt uppbyggd för att hunden ska jobba med luftvittring och själv lösa eventuella svårigheter. Hunden måste vara aktiv genom att själv leta då föraren varken visar, skickar ut med handen (dirigering) eller att den får hjälp av vindvittring. Figuranten kan gömma sig i gömmor där hunden måste jobba med nosen högt eller lågt, i mörka och skumma utrymmen, på konstiga underlag, genom labyrinter eller svåra ingångar där vittringen är som minst eller i en kombination.

För nybörjarhunden börjar man med lätta och eggande sök sen avanceras svårigheten i gömmor och till slut lägger vi på antal figuranter. Självklart i samråd med mig och föraren. Det viktiga är att det avslutas positivt och att hunden får känna att den lyckas.

Som förare är man tyst och låter hunden arbeta självständigt. Vid eventuella svårigheter får du som förare instruktioner om hur du ska gå tillväga för att hjälpa din hund i form av stöd och närvaro. Samtliga deltagare hjälps åt att figurera vilket är en rolig uppgift då hunden som jobba alltid blir glad när man är funnen. Hundarna som inte arbetar vilar och laddar i bilen inför nästa sök.

Vi2 lovar en positiv och givande aktivitet för hundens psykiska och fysiska välmående och en trött och nöjd hund vid hemkomst.

Antal deltagare: 4-5 personer

Tid: ca 2 timmar (beroende på antal deltagare)

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i varukorgen
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
Välj dag:
Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ

Nerladdning

Kursinformation

Nerladdning (24.99k)